Europa

Dra på surfecamp i Portugal
 

Reiser til Europa - Nærmere enn du tror!

Drømmen om å dra på backpacking gjennom Europa kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr de beste insidertipsene, billige flybilletter, spennende opplevelsesreiser og lavbudsjett overnatting - alt for å skreddersy din drømmereise. Våre ansatte er reiseglade mennesker som gjerne deler av sine erfaringer! Hos KILROY finner du billige reiser til Europa!

Når man sitter oppe i kalde Norge kan resten av Europa føles fjernt, men Europa er nærmere enn du tror! Europa er så fullpakket med kulturelle sights og sjarmerende byer at turister fra verden over finner veien nettopp hit. For europeiske backpackere er kontinentet perfekt for kortere reiser - eller kanskje blir det målet for den første langturen? Øst-Europa er mer populær enn noen gang med sine mange små, sjarmerende universitetsbyer hvor du kan slappe av på cafè og nyte en rimelig og velsmakende lokal pils. Tallinn i Estland, Krakow i Polen, Budapest i Ungarn og Riga i Latvia er alle gode eksempler.

Det finnes også masser av spennende aktiviteter for deg som vil ha en aktiv ferie i Europa. Hva med å delta på surfecamp eller ta et kitekurs? Eller kanskje du kunne tenke deg å dra på seiltur i Kroatia eller på fottur til Mont Blanc? Spanskkurs i Barcelona? Mulighetene er mange og vi tilbyr flere spennende opplevelsesreiser i hele Europa.

Reisen dit

Vi tilbyr rimelige flybilletter over hele Europa for reiselystne backpackere i alle aldre! Vi har egne priser på våre fleksible ungdoms- og studentbilletter

Reise rundt

Tog er en suveren måte og reise rundt i Europa på. Interrail er en evig klassiker og et miljøvennlig alternativ for deg som vil utforske Europa på lavbudsjett. Har du lyst på litt mer frihet kan du leie en leiebil og cruise avgårde i ditt helt eget tempo. Den ultimate friheten!

Overnatting

Vi vet både hvor de kuleste backpacker hostellene ligger, så vel som hvilke hoteller som er rimelige med god beliggenhet. Dermed kan våre erfarne reisespesialister hjelpe deg med å finne det beste alternativet for deg. Ved å bo sammen med andre backpackere får du sjansen til å møte mennesker fra hele verden, enten du befinner deg i Barcelona eller Praha! Selv i Europa er det viktig å ha de første nettene på hver destinasjon booket på forhånd slik at du sparer deg for unødvendig stress ved ankomst.

Kontakt