Belize

En maursluker. Et dyr utenom det vanlige!
 

Reiser til Belize - Eventyrernes drøm

Belize er ideellt for den eventyrlystne backpacker med sin rike natur, frodige regnskoger, vakre fossefall og unike dyreliv. Den mystiske mayakulturen har etterlatt mang et tempel som bare venter på deg til å utforske de! Hos KILROY finner du billige reiser til Belize!

Belize er et lite land beliggende på den karibiske kysten mellom Mexico og Guatemala. Landet huser en tiltrekkende miks av tropiske regnskoger med et fargerikt dyre- og planteliv, majestetiske fjell, antikke mayatempler og så godt som en uendelig rekke av muligheter for utendørsentusiaster! Turismen er mer velutviklet i Belize enn for eksempel nabolandet Honduras, og offentlige tjenester fungerer bra. Prisene er imidlertid noe høyere enn sine naboland.

Omtrent 40% av landet er beskyttet gjennom marineparker og naturreservater. I Belize finner du flere arkeologiske parker og områder der ville dyr ferdes. Utforsk de kule grottene med gamle stalaktitter og stalagmitter, samt rester etter den antikke og mystiske mayakulturen. Det er definitivt nok av arkeologiske steder der du får dekket ditt kulturelle og historiske behov!

Aktiviteter i Belize

Belize tilbyr et mangfold av aktiviteter og opplevelser for den eventyrlystne backpacker! I tillegg til utmerkede sandstrender kan du prøve ut dykking, snorkling, fiske, fotturer, kajakking og utforske den vakre naturen. Du kan begynne med en dukkert i et av landets mange fossefall!

Barriererevet i Belize rangerer som det aller lengste på den vestlige halvkule og er i tillegg ført opp på UNESCOs liste over verdensarv. Ikke overraskende er dette et ideellt sted for dykking! Marinelivet under vann er rett og slett imponerende, og det florerer av papegøyfisk og piggrokker. Caye Caulker er et bra sted for å begynne dykkeferien, hvorav The Blue Hole er det mest populære området. Et utrolig sted, men forholdsvis dyrt. Dette er også et sted hvor de mer erfarne dykkerne ferdes på grunn av dybden.

Fugleentusiaster kan nyte hundrevis av ulike fuglearter i alle farger og varianter!

Kontakt