Midtøsten

Shopping i Midtøsten - masse spennende lokale markeder!
 

Reiser til Midtøsten - Antikt og hypermoderne

Backpacking i Midtøsten med KILROY. Vi tilbyr rimelige flybilletter, adventure-turer, hostels og de beste reisetipsene! Våre ansatte er reiseglade mennesker med masse erfaring! Hos oss finner du billige reiser til Midtøsten!

Midtøsten ligger mellom Asia, Europa og Afrika og har en spennende miks av ulike kulturer, religioner og uvanlige transportalternativer. Fra strender, shopping-festivaler, golfbaner og Dubai's luksuriøse hoteller til de livlige arbabiske markedene i Syria og Oman - såkalte souqs. Det er vanskelig å avgjøre hvor man skal starte!

I Midtøsten finner du både noen av verdens mest antikke byer så vel som de mest hypermoderne. For den ultimate Indiana Jones-opplevelsen trenger du ikke lete lenge - sett kurs mot den antikke byen Petra i Jordan. Eller hva med et ettermiddags-race med kameler? Denne forhistoriske ørkensporten har nylig gjenoppstått i de Forente Arabiske Emirater. Er strender, avslapping og en flekk i sola målet ditt finner du noen av verdens beste destinasjoner for dette i Midtøsten. Og når du er lei av å sole deg, hvorfor ikke teste dykking eller snorklingi Rødehavet? Her finner du undervannsliv av verdensklasse! Fargerike fisker, spennende sjødyr og vakre koraller. Som alltid finner backpackerne de kuleste stedene lenge før masseturismen setter inn og internasjonale hotellkjeder angriper de. Vi vet hvor du skal reise for å oppleve disse skjulte destinasjonene!   

Reisen til Midtøsten

Vi tilbyr rimelige flybilletter til Midtøsten for reiselystne i alle aldre! Ring oss på telefon 02633 eller bestill online. Vi forhandler oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at hos oss får du de rimeligste og mest fleksible billettene til Midtøsten. Med KILROY-billetter kan du endre på dato og reiserute underveis!

Reise rundt

Adventureturer en en reisemåte som er både rimelig og effektiv. Få maksimalt utbytte ved å reise i små grupper med en lokalkjent guide som vet nøyaktig hvordan man får de beste opplevelsene på steder hvor masseturismen ikke ferdes! Les mer om adventurertureri Midtøsten. En safari med jeep gjennom Jordans ørkener Wadi Rum er en opplevelse du aldri glemmer. Vi kan bestille alt for deg, fra kameler til jeep. Lavpris flyselskaper er en annen bra og effektiv måte å reise mellom landene i Midtøsten på.  Vi forteller deg om hvilke muligheter som finnes og hva du bør passe deg for.

Overnatting i Midtøsten

Vi kjenner til hostels over hele Midtøsten såvel som gode hoteller hvor du kan nyte luksus uten å måtte betale en formue. Du finner hostels og hoteller ved å undersøke rundt på destinasjonen der du befinner deg, men sørg for å booke de første nettene på forhånd slik at du ikke blir svindlet ved ankomst.

Prisnivå i Midtøsten

Overnatting, mat og uteliv er generelt rimelig i Midtøsten. På et stramt budsjett kan du klare deg med 30 USD pr. dag i de rimeligste landene.

Kontakt