Abu Dhabi

Abu Dhabi skyline, en oase i ørkenen
 

Reiser til Abu Dhabi - Storby i ørkenen

Abu Dhabi er hovedstaden i De forente arabiske emirater og er også det største emiratet i De forente arabiske emirater. Selv om Abu Dhabi kan virke ganske strømlinjeformet, er det nok av liv og opplevelser i de trange smugene. Hos KILROY finner du billige reiser til Abu Dhabi!

Av alle menneskene som bor i Abu Dhabi er hele 80 % gjestearbeidere, spesielt fra India og Pakistan. Dette skaper et flerkulturelt fellesskap og erfaringer av alle slag.

Abu Dhabi - En ultramoderne oase

Abu Dhabi ligger ved den persiske gulfen, og framstår som en ultra-moderne oase i ørkenlandet De forente arabiske emirater. Det er nesten umulig å forestille seg at denne byen har steget opp fra nesten intet på kun 50 år. I 2007 ble Abu Dhabi kåret til verdens rikeste by av Fortune Magazine.

Mat og drikke i Abu Dhabi

Fordi Abu Dhabi har så mange gjestearbeidere fra hele Asia, er det nok av muligheter til å oppleve nesten all type asiatisk mat. Nesten alle gjestearbeiderne har tatt med sitt eget kjøkken til Abu Dhabi, noe som også kommer turistene til gode. Du kommer garantert ikke til å gå sulten til sengs.

Shopping i Abu Dhabi

Abu Dhabi er en moderne by med høye bygninger, moderne kjøpesentre og alt annet som tilhører denne kategorien. Du er på rett sted hvis du drømmer om å kjøpe det nyeste som finnes av elektronisk utstyr til en rimelig pris. Sheik Zayed Street er fylt med databutikker så langt øyet kan se.

Stopopver muligheter i Abu Dhabi

Abu Dhabi er ikke en typisk backpackerdestinasjon, men det er et kult sted å stoppe noen få dager om du reiser mellom Europa og Asia, Afrika eller Oceania. Har du godt med tid kan du også legge turen innom Dubai.

Klima i Abu Dhabi

I løpet av juli og august vil temperaturer i Abu Dhabi stige opp mot 50 varmegrader, så vurder om dette er da du ønsker å besøke byen. Til gjengjeld, dersom du reiser i disse måneden vil du ofte få opptil 50 % rabatt på de store luksushotellene på grunn av at det er så få turister.

Kontakt