Afrika

Opplev fantastiske Afrika med KILROY
 
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Safari og reiser til Afrika!

Afrika er absolutt et av de kontinentene hvor det handler om å reise før det er for sent. Afrika, et kontinent med store kontraster. På den ene siden har du kanskje lest bøkene Out Of Africa eller Hemmingway's Greens Hills Of Africa, det frodige Afrika, mens på den andre siden finner du de endeløse ørknene i nord. KILROY tilbyr billige reiser til Afrika og utrolig mange spennende safariturer.

Verdensdelen byr på et imponerende og unikt mangfold - dype jungler med sjeldne dyrearter, savanner perfekt for safari, nomader på ferd med sine kameler og tørre, varme ørkener. Afrika er i tillegg stedet for dykking, hvalsafari, vingårder og flotte strender. Og blir det for varmt kan du kjøle deg ned med et snøbad på toppen av Kilimanjaro! En reise til Afrika er en reise du vil huske for livet.

Afrikas høydepunkter

Det er mange høydepunkter å få med seg i Afrika, alt kommer an på hva som interesserer nettopp deg. Safari i Kenya og Tanzania hvor du kan få med deg alle de kjente dyreartene som giraff, løver, leopard, sebra og neshorn. Fjellklatring på Kilimanjaro, kritthvite og trygge strender på krydderrøya Zanzibar eller vakre Victoria Falls med fossefall på over 100 meter. Er du mer interessert i romersk og gresk historie bør du ta turen til Egypt for å utforske pyramidene i Giza og Luxor. I vest kan Marokko friste med eksotiske dufter og spennende lyder på sine fargerike markeder.

Reisen til Afrika

Mange av de europeiske flyselskapene har Afrika på sitt destinasjonskart, men vi anbefaler gjerne afrikanske selskaper som South African Airways, Kenya Airways og Royal Air Maroc, avhengig av ditt reisemål. I tillegg er Afrika et glimrende sted å kombinere med din Jorden Rundt-billett.

Reise rundt i Afrika

En fin og trygg måte å komme seg rundt er skreddersydde opplevelsesreiser med adventure-selskaper som G Adventures, eller turer i overland-trucks med f.eks. Dragoman og Drifters. I Sør-Afrika tilbyr Baz Bus fleksible busspass hvor du trygt kan reise på deres store hop-on-hop-off rutenett som strekker seg fra Johannesburg via Durban til Cape Town - både innenlands og langs kysten. Når det gjelder offentlig buss er sjåførene langt fra så pålitelige som vi er vant med hjemmefra, og sammen med begrensede togruter kan de være en utfordring å mestre. Foreløpig er det ikke så mange lavpris flyselskaper i Afrika, men det finnes noen i Sør-Afrika som f.eks Kulua eller Mango. Billeie er en mulighet for de som vil bevege seg på egenhånd, spesielt i land som Sør-Afrika, Botswana, Namibia og Egypt.

Overnatting i Afrika

De fleste av Afrikas land kan tilby gode hoteller ettersom høy standard blir mer og mer populært. For de med strammere budsjett er hosteller et bra alternativ. Sør-Afrika er spesielt kjent for sine Bed & Breakfasts, hvor du både får god valuta for pengene og sjansen til å mingle med de lokale.

Vi anbefaler å booke de første nettene av din reise på forhånd slik at du ikke blir svindlet eller kaster bort unødig tid ved ankomst.

Prisnivå

Å spise ute eller gå på barer i Afrika er generelt rimelig for oss nordmenn, og er du på stramt budsjett kan 15USD være nok per dag. Book din safaritur og reise til Afrika i dag!

Contact