Chobe National Park

Vakker natur ved Chobe River i Chobe National Park
 

Reiser til Chobe National Park i Botswana

Chobe National Park i nordvestlige Botswana har en av de rikeste konsentrasjonene på dyreliv i Afrika etter størrelse på parken. Den strekker seg langs elven Chobe over 11,700 km2 og er Botswanas første nasjonalpark. Hos KILROY finner du billige reiser til Chobe, og vi har også et stort utvalg av opplevelsesturer.

Botswana er anerkjent i Afrika for å ha noen av de aller beste safarimulighetene på hele kontinentet. Å stå opp av safaritrucken mens du kjører nedover langs elven Chobe er rett og slett en enorm opplevelse.

Opplevelser i Chobe National Park i Botswana

I Chobe nasjonalparkl anbefaler vi at du blir med på et båtcruise langs Chobe River. Ved ettermiddagstid (fra ca. 15:00) beveger alle dyrene seg ned mot elva for å drikke og avkjøle seg, og man vet virkelig ikke hvilken vei man skal se. Mangfoldet er enormt og dyrene er overalt.

Reiser til Chobe National Park - KILROY

I vannet lurer krokodillene, mens flodhesten ligger og dupper i overflaten. Store flokker med elefanter, giraffer og bøfler trekker sammen ned mot elven. Bavianer løper overalt og erter både impalaene og kudu antilopene. Og litt lenger opp fra elven skimter du både sjakaler, løver, og er du heldig ser du også en leopard! Dette er safari på sitt beste!

Nærmeste by til Chobe er Kasane, og her har de både postkontor, minibanker, supermarkeder og alt man trenger til proviant etc for 2-3 dager i Chobe. Men dersom du deltar op en organisert tur, som absolutt vil gi deg deg den beste opplevelsen, blir alle slike ting opplyst om og sørget for underveis.

Kontakt