Afrika

Opplev fantastiske Afrika med KILROY
 

Safari og reiser til Afrika!

Afrika er et kontinent med store kontraster. På den ene siden finner du det frodige Afrika som du kanskje har lest om i bøkene Out Of Africa eller Hemmingway's Greens Hills Of Africa, mens på den andre siden finner du de endeløse ørkenene i nord. Afrika er absolutt et av de kontinentene man bør besøke før det er for sent, så reis av sted og legg ut på safari. KILROY tilbyr billige reiser til Afrika!

Verdensdelen byr på et imponerende og unikt mangfold - dype jungler med sjeldne dyrearter, savanner perfekt for safari, nomader på ferd med sine kameler, og tørre, varme ørkener. Afrika er i tillegg stedet for dykking, hvalsafari, vingårder og flotte strender. Og blir det for varmt kan du kjøle deg ned med et snøbad på toppen av Kilimanjaro! En reise til Afrika er en reise du vil huske for livet.

Afrikas høydepunkter

Det er mange høydepunkter å få med seg i Afrika, alt kommer an på hva som interesserer nettopp deg. På Safari i Kenya og Tanzania kan du få med deg alle de kjente dyreartene som giraff, løver, leopard, sebra og neshorn.

For deg som liker å være aktiv kan trekking på Kilimanjaro eller i Atlasfjellene, for ikke å glemme dykking, surfing og fitness camp være et godt alternativ. Kritthvite strender på krydderøya Zanzibar eller vakre Victoria Falls, med fossefall på over 100 meter er også verdt å få med seg!

Er du mer interessert i historie bør du ta turen til Egypt for å utforske pyramidene i Giza og Luxor. I vest kan Marokko friste med eksotiske dufter og spennende lyder på sine fargerike markeder. Har du lyst til å bli værende i en lengre periode kan frivillig arbeid være en god idé. For eksempel kan du delta på frivillig arbeid med kattedyr i Sør-Afrika

Reisen til Afrika

Mange av de europeiske flyselskapene har Afrika på sitt destinasjonskart, men vi anbefaler gjerne afrikanske selskaper som South African Airways, Kenya Airways og Royal Air Maroc, avhengig av ditt reisemål. I tillegg er Afrika et glimrende sted å kombinere med din Jorden Rundt-billett.

Reise rundt i Afrika

En fin og trygg måte å komme seg rundt er skreddersydde opplevelsesreiser, eller "off the beaten track" overlandturerNår det gjelder offentlig transport er avgangene langt fra så pålitelige som vi er vant med hjemmefra, og sammen med begrensede togruter kan de være en utfordring å mestre. Foreløpig er det ikke så mange lavpris flyselskaper i Afrika, men det finnes noen i Sør-Afrika som f.eks. Kulua eller Mango. Billeie er en mulighet for de som vil bevege seg på egenhånd, spesielt i land som Sør-Afrika, Namibia og Egypt.

Overnatting i Afrika

De fleste av Afrikas land kan tilby gode hoteller ettersom høy standard blir mer og mer populært. For de med strammere budsjett er hosteller et godt alternativ. Sør-Afrika er spesielt kjent for sine Bed & Breakfasts, hvor du både får god valuta for pengene og muligheten til å mingle med de lokale.

Vi anbefaler å booke de første nettene av din reise på forhånd, slik at du ikke blir svindlet eller kaster bort unødig tid ved ankomst.

Prisnivå

Å spise ute eller gå på barer i Afrika er generelt rimelig for oss nordmenn, og er du på stramt budsjett kan $15 USD være nok per dag. Book din safaritur og reise til Afrika i dag!

Kontakt