Newtown Inn / Ocean Grand

Ocean Grand Hotell, Maldivene
Fra NOK 790

Høydepunkter

  • Gratis WiFi
  • Kort avstand til flyplassen
  • Mye for pengene

Inkluderer

  • Tur/retur transport fra flyplassen
  • 1 overnatting
  • Frokost
Ankomstpakke med 1 overnatting. Er du en som drømmer om kritthvite strender, drinker i skyggen av en palme og tropiske opplevelser, men er redd lommeboken ikke tillater et eventyr på Maldivene? Vi har løsningen!

Ankomstpakken - 1 overnatting

Vi tilbyr flere budsjettvennlige overnattingsalternativer på Maldivene. Et av de er vår ankomstpakke i Hulhumale, en kort kjøretur fra Male International Airport. 

Beliggenhet

Hulhumale er en menneskeskapt øy med en lang hvit sandstrand, lokale markeder og god beliggenhet til Male lufthavn. Fra begge av våre to hoteller - Newtown Inn og Ocean Grand - er du kun få minutter unna stranden hvor du kan slappe av etter en lang reise, før du fortsetter ferien din på en av de nærliggende øyene. 

Hva er inkludert i pakken?

Ankomstpakken inkluderer transport fra og til Male International Airport. Ved ankomst vil du bli møtt av en av våre sjåfører som vil kjøre deg til hotellet. Når ditt ferie-eventyr på Maldivene er over, vil du bli plukket opp og transportert tilbake til flyplassen.  

I tillegg til transport, inkluderer pakken 1 overnatting på enten Newtown Inn, som er et budsjettvennlig hotell, eller ved Ocean Grand Hotel som tilbyr litt mer luksus. 

Vi anbefaler at du overnatter en natt i Hulhumale ved ankomst da dette vil bidra til en mer avslappet reise. I tillegg vil du ha tid til å se Male sentrum som kun ligger en kort kjøretur fra hotellet.  

Om Newtown Inn

Newtown Inn tilbyr rimelig overnatting  Hulhumale. Hotellet har en flott takterrasse som gjestene kan benytte seg av, rom med air-condition og frokost er inkludert. 

OmThe Ocean Grand

Ocean Grand er et firestjerners boutique-hotell med en fantastisk utsikt til det indiske hav. Rommene er vel utstyrt og frokost er inkludert. 

Romtype

Ankomstpakken inkluderer overnatting i et dobbeltrom med bad, gratis wifi og frokost. 

Merk: Vi har flere budsjettvennlige overnattingsalternativer på Maldivene. Dersom du ønsker hjelp til å finne rimelig overnatting på noen av de omkringliggende øyene, ta kontakt med en av våre reisespesialister. Spør etter våre "Backpacker Breaks" på Maldivene: øyhopping med overnatting i lokale gjestehus! 

Newtown Inn - Dobbeltrom

Ocean Grand - Rom med havutsikt

Kart

 

 

Kontakt