Nord-Amerika

Fantastisk flott kyst ved Quebec - Canada
 

Reiser til Nord-Amerika - En undervurdert destinasjon!

Reis rundt i USA, Canada og Mexico med KILROY! Vi gir deg de beste reisetipsene, spennende opplevelsesreiser, leiebil, campervans og rimelige flybilletter! Hos oss finner du masser av spennende opplevelser og billige reiser til Nord-Amerika!

Nord-Amerika er et undervurdert reisemål! Verdensdelen består av USA, Canada og Mexico, som samlet kan tilby en endeløs rekke av spennende opplevelser for en eventyrlysten backpacker. Her finner du fjell, ørkener, tropiske paradis, kjølige opplevelser, spektakulære nasjonalparker, nydelige kystlinjer og sist men ikke minst, noen av verdens mest kjente storbyer!

Gå ikke glipp av

Kast deg ut i New Yorks urbane og yrende storbyliv, og legg ut på shoppingturer til enorme varemagasin så vel som små nisjebutikker og markeder. Nyt berømte biffmiddager og ostekaker om dagen og vrikk på hoftene til nattklubbenes heftige musikk natten gjennom.

Legg ut på road trip gjennom den berømte vestlige triangelen: Nyt synet av vakre Golden Gate Bridge og de bratte gatene i San Francisco. Sørg deretter for at Ipoden din er fullstappet med Beach Boys-låter mens du cruiser opp Highway 1 til Los Angeles mellom mørkeblått hav og skiftende landskap. Når du har fått nok av LAs høye glamfaktor og Hollywood-stjerner er neste stopp neonbelyste Las Vegas hvor dollarene flyr avgårde på alle kasinoene. Triangelen er imidlertid ikke komplett før du har lagt ruten innom magiske Grand Canyon og frodige Yosemite National Park.

Canada er også kjent for sine vakre nasjonalparker og storslagne natur. For eksempel er British Columbia er perfekt for skisport! Fjellkjeden Rocky Mountains er berømt verden over for sine enorme mengder puddersnø og utmerkede løyper. Få også med deg Whistler, Vancouver, Niagara Falls, Toronto, Quebec, Lake Louise, Montreal og Banff.

Når kulden blir for bitende kan du sett kursen mot Mexicos gylne sandstrender og bli med på surfecamp! Vannet er turkisfarget og dykkemulighetene er glimrende både på stillehavskysten og den karibiske kysten. På fastlandet mellom kystene er rekken av opplevelser mange. Lek Indiana Jones ved mayaruinene, la meksikansk mat brenne i halsen din, nyt avslappede svømmeturer i de mange vakre vannfallene og grottene eller utforsk små kolonibyer.

Reise dit og omkring

Bestill reisen din hos KILROY. Ved å benytte en av våre reisespesialister er du garantert en vellykket tur samtidig som du får de beste reisetipsene. Vi hjelper deg med å finne muligheter for gratis stopp på reiseruten og passer på at du får mest mulig ut av pengene dine. I tillegg tilbyr vi spesialbilletter for ungdom og studenter som gir deg maks fleksibilitet til å gjøre endringer underveis.

Den ultimate måte å oppleve USA og Canada på er definitivt på road trip! Enten du vil kjøre langs Route 66, utforske vestkysten eller få med deg både USA og Canada i én, er road trip den ultimate måten å gjøre det på! Skaff deg en leiebil - gjerne kabriolet dersom du vil kjenne vinden i håret, eller lei en campervan og spar penger på overnatting. 

Overnatting

Vi tilbyr både rimelige hosteller og komfortable hoteller. Vi kjenner de beste områdene i storbyene og vi vet hvilke overnattingssteder som tilbyr best valuta for pengene. I tillegg har vi god kunnskap om hvilke steder du IKKE bør velge - så ta en prat med en av våre reisespesialister før avreise.

Prisnivå i Nord-Amerika

Prisnivået i Nord-Amerika er generelt lavere enn i Europa. Unntaket er New York, det prisnivået er noe høyere. Utenfor storbyene kan du med et stramt budsjett kan leve på 60 USD pr. dag. Mange moteller har dobbeltrom som er romslige nok for 4 voksne, så reiser man mange sammen er det penger å spare både på overnatting og leiebil. Mat er rimelig og porsjonene enorme, så du går neppe sulten lenge om gangen.

I Mexico er derimot ALT rimeligere! På et stramt budsjett kan du leve for 30 USD pr dag dersom du styrer unna turistfellene. Vi anbefaler imidlertid at du alltid beregner litt mer på budsjettet, ettersom du garantert støter på masse kule aktiviteter underveis som du kommer til å ville få med deg.

Kontakt