Canada

Reis til Canada og opplev de flotte høstfargene
 

Reiser til Canada - En spennende villmark!

Canada er en drømmedestinasjon for backpackere som ønsker å oppleve Nord-Amerikas villmark og vakre natur. Sørg for å sette av nok tid når du reiser til Canada, for i tillegg til vakker natur kan Canada by på kule byer som Vancouver, Toronto og Montreal. Hos KILROY finner du billige reiser til Canada!

De fleste turister reiser til Canada for å nyte de fantastiske nasjonalparkene i de vestlige provinsene British Columbia og Alberta. Her finner du slående nasjonalparker som Banff, Jasper, Kootenay og Glacier - beliggende i hjertet av Canadas Rocky Mountains. Ta gjerne også turen til Vancouver Island, kjent for sin uberørte kystlinje og den britiske sjarmen som preger provinshovedstaden Victoria. Det sentrale Canada er imidlertid ikke spesielt interessante for turister, for selv om det også her finnes småbyer med hyggelige mennesker, er præriene endeløse og opplevelsesmulighetene svært begrenset. Moroa fortsetter derimot på den andre siden av Canada, i de østlige provinsene: Ontario, Quebec og Nova Scotia.

Dette er ikke USA

Reiser til Canada - KILROY

Husk at Canada ikke er det samme som USA, og begå for all del ikke feilen med å sammenligne kanadiere med amerikanere. Kanadierne har sine helt egne tradisjoner og levemåter, og det er de stolte av. En tur til Canada kan imidlertid godt kombineres med en road trip til USA, så kan du få med deg det beste av de to nabolandene. Kanadiere er vennlige og elsker å snakke med internasjonale turister, så ikke nøl med å kaste deg ut i sosiale aktiviteter eller samtaler med de lokale, enten du befinner deg på en fancy bar eller på det lokale gatekjøkkenet.

Reis til Canada og prøv de fantastiske skiforholdene

Backpacking i Canada - Reis til Canada med KILROY

Canada er et mekka for skientusiaster, med verdenskjente skidestinasjoner som Whistler, Blue Mountain og Banff. Tusenvis av unge backpackere strømmer hit hvert eneste år, for å nyte den deilige puddersnøen og de fantastiske skiforholdene. Tusenvis av unge reisende samlet på ett sted betyr også at forholdene er optimale for et fantastisk uteliv og en afterski du sent vil glemme. Skulle du bli helt hekta skikjøringen i Canada kan du alltids velge å komme tilbake på en Working Holiday og tilbringe en hel sesong i bakken!

Dra på backpacking i Øst-Canada

Canada er langt mer enn Rocky Mountains og grizzlybjørner! I øst finner du de maritime provinsene Nova Scotia, New Brunswick og Prince Edward Island, som alle er perfekte steder for å dra på hvalsafari. Gå heller ikke glipp av verdensarvlistede Louisbourg og Cape Bretton Highlands National Park helt nord i Nova Scotia.

Bylivet i Canada

KILROY: Reiser til Canada

Canada har mye flott natur, men kan også by på noen virkelig kule byer. I nordvest finner man den noe undervurderte byen Vancouver, som langt på vei overgår sin amerikanske naboby; Seattle. I provinsen Ontario kan du nyte noen spennende dager i Toronto, Canadas største by. Toronto er aller mest kjent for sin flotte beliggenhet ved Lake Ontario, men kan også by på flott arkitektur, spennende nabolag og ishockeykamper i verdensklasse. Montreal, i den fransk-talende provinsen Quebec, er også verdt å få med seg. Her vil du oppleve en helt annen kultur og stemning enn den du finner i resten av kontinentet. Gjør deg klar for kaféliv og vidunderlige matopplevelser, i Montreal handler det om å nyte livet!

Reise rundt i Canada

Road trip i Canada - Reiser til Canada - KILROY

Når dere planlegger å reise til Canada bør dere på forhånd bestemme dere for om dere vil besøke den vestlige eller den østlige delen av landet. Skal dere reise litt rundt, er det en god idé å leie en leiebil. Det vil sikre dere en mer komfortabel og opplevelsesrikt tur, sammenlignet med å måtte være avhengig av offentlig transport, som buss eller tog. Et annet alternativ er å bli med på en av våre opplevelsesreiser gjennom Canada. Dette er den perfekte måten å få med seg det beste av Canada, samtidig som dere blir kjent med andre backpackere fra hele verden. 

Har du lyst til å studere i Canada?

Canada er et stort og vakkert land som det er lett å forelske seg i. Heldigvis har du muligheten til å bli værende her lenger dersom du velger å studere i Canada. Vi hjelper deg med å søke om opptak enten du vil studere i Canada i kun et semester, eller om du vil ta en hel grad (bachelor eller master). Les mer her!

Kontakt