Toronto

Soldnedgang over Torontos skyline.
 

Reiser til Toronto - Byen ved The Great Lakes!

Toronto er Canadas største by, og bare beliggenheten alene gjør den veldig attraktiv. Der byen slutter begynner den vakre innsjøen Lake Ontario, og herfra er det ikke langt hverken til  berømte Niagara Falls eller de andre innsjøene denne delen av Canada er kjent for. Samtidig er Toronto en livlig og spennende metropol med massevis av sightseeing-muligheter og underholdning både om dagen og kvelden. Hos KILROY finner du billige reiser til Toronto!

Torontos skyline er veldig flott, spesielt sett fra Panorama Lounge på Manulife Centre og fra den delen av Lake Ontario som skjærer seg nesten inn i byen. Uansett hvor du velger å beskue Toronto fra domineres bybildet av det imponerende CN Tower som med sine 553 meter er verdens nest største frittstående bygning. Av nettopp samme årsak er det en temmelig hårreisende opplevelse å ta den lange heisturen til topps! Imidlertid er utsikten herfra så vakker at heisturen glemmes i det  du går ut på glassbunnen som gir deg direkte nedsyn til gatene på bakken.

Arkitekturiske høydepunkter

Det er ikke bare CN Tower som gjør Toronto til et arkitekturisk høydepunkt. Av Nord-Amerikanske storbyer er det bare New York som kan skilte med flere bygninger over 90 meter, så det er ikke så rart at Torontos skyline er så flott. Byen inkluderer så mange ulike arkitekturiske stilarter at de forskjellige bydelene byr på hver sin særegne atmosfære og unike uttrykk. Her finner du behagelige viktorianske gater, store og åpne torv og massevis av både gamle og nye bygninger med vakre kjennetegn.

Ishockey i Toronto

En av disse bygningene er Air Canada Centre hvor det lokale NHL ishockeylaget Toronto Maple Leaf spiller hjemmekampene sine. Å få med seg en kamp her er et must under ditt opphold i Toronto - en absolutt storartet opplevelse med en konstant intens atmosfære. Sistnevnte er faktisk verdt pengene for inngangsbilletten i seg selv, her får du nemlig den kanskje beste presentasjonen av den prototype canadiske kulturen med far og sønn som spiser fra enorme popcornbøtter mens de heier på sine lokale helter.

Beliggenhet

Toronto har de siste årene oppnådd et rykte som Canadaskreative mekka med massevis av artistiske opptredener og en spennende underground scene innenfor musikk, film og flere former for kunst og kultur. Nattelivet er både livlig og underholdende, spesielt på grunn av byens miks av etniske folkegrupper. Dette er tydelig også i Torontos etniske bydeler: lystige Little Italy, spennende Chinatown og alle de andre små fargerike bydelene. Toronto er absolutt verdt et besøk alene på grunn av sitt folk og sin herlige atmosfære!

Fantastisk natur

Toronto kan skilte med en fantastisk natur rett utenfor byen. Beliggenheten nærme The Great Lakes og Niagara Falls (samt mange andre imponerende naturområder) gjør byen og regionen til den perfekte kombinasjon av moderne, pulserende byliv og det fantastiske livet utendørs!

Kontakt