USA

Reis til USA og besøk Washington Monument i Washington D.C.
 

Reiser til USA - Der alt er stort og berømt!

Reiser du til USA vil du straks oppdage at dette er et land der alt dreier seg om størrelse. Bilene er større, porsjonene er større, skyskraperne er høyere og nasjonalparkene virker endeløse. Her står opplevelsene i kø og du skal holde deg aktiv om du vil få med seg mest mulig av dette enorme landet. Hos KILROY finner du billige reiser til USA!

Reis til USA - Et land fullt av muligheter

USA er en fantastisk feriedestinasjon bestående av 50 stater, som hver og en kan by på et bredt utvalg av aktiviteter, opplevelser og attraksjoner. USA huser noen av verdens mest kjente storbyer, som gamblebyen Las Vegas, shoppingmetropolen New York og kjendisbyen Los Angeles. Om ikke det skulle være nok kan USA også by på noen av verdens mest spektakulære naturopplevelser: Se grizzlybjørner i Alaska, nyt utsikten over Grand Canyon, lær deg å surfe, dra på ridetur over prærien eller dra på fottur i Yellowstone. USA kan by på minnerike opplevelser for både storbymennesker og naturelskere!

Road trip i USA

Reis til USA og dra på road trip - KILROY

Skal du på road trip i USA, men har kun et par uker til disposisjon? Da bør du sørge for at du ikke inkluderer for mange destinasjoner i reiseruten. Sett heller av litt ekstra god tid til å virkelig bli kjent med de stedene du har mest lyst til å besøke. Trenger du inspirasjon kan du ta en titt på noen av våre ruteforslag for road trips i USA, der du kan få en idé om hvor mange stopp du du bør legge inn i reiseruta.

Har du litt mer tid (og penger) anbefaler vi deg å ta road trip'en helt ut. Legg ut på den ultimate road trip og kjør hele USA på tvers, fra kyst til kyst! Se for deg å kjøre hele veien fra New York til Los Angeles i en Ford Mustang kabriolet, mens vinden rusker i håret og "On the road again" spiller for full guffe! Det blir garantert en opplevelse for livet og den amerikanske landeveien kommer ikke til å skuffe!

Nasjonalparker i USA

Backpacking i USA - Opplev Grand Canyon!

USA har mange verdenskjente attraksjoner, men amerikanerne selv er mest stolt av landets mange flotte nasjonalparker. Tar du turen innom en av dem forstår du raskt hvorfor, parkene er nemlig perfekte for fotturer og du kan vente deg noen virkelig spektakulære naturopplevelser. Er du glad i vakker natur bør du i tillegg til de mest kjente parkene, som YosemiteYellowstone og Grand Canyon, også sørge for å få med deg Everglades National Park i Florida, de enorme Redwood-trærne i California og de atlantiske strendene langs Acadia og Cape Cod.

Når er det best å reise til USA?

Uansett hvilken tid på året du velger å reise til USA, vil du til å finne et bredt utvalg av opplevelser og aktiviteter du kan delta på. Vinteren byr på glimrende vintersportmuligheter i stater som Utah og Colorado, mens temperaturene i steder som Las Vegas og Florida er mer tålelige på denne tiden av året. Om sommeren setter turistsesongen inn for fullt og prisene stiger betraktelig, så er du fleksibel i forhold til reisetidspunkt, anbefaler vi deg å ta turen enten på våren eller på høsten.

Working Holiday i USA

Ciee Usa Camp Exchange 01

Kunne du tenke deg å tilbringe en hel sommer i USA og samtidig få betalt? Spørsmålet er vel heller: Hvem kunne ikke tenke seg det? Hvis du er mellom 18 og 31 år har du nemlig muligheten til å reise på en Working Holiday i USA. Du vil arbeide på en sommercamp for barn og ungdommer hvor du er med på å arrangere morsomme og spennende aktiviteter innen- og utendørs. I tillegg vil ditt WH-visum gi deg muligheten til å reise rundt i USA i en hel måned når arbeidsessongen er over.

Har du lyst til å studere i USA?

For mange representerer USA den ultimate studiedrømmen. Skolene er gode, språket er ingen hindring og man kan velge mellom en rekke spennende studieretninger og fag. Vi har egne studieveiledere som kan hjelpe deg med valg av skole og som veileder deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Les mer her! 

 

Kontakt