Florida

Det er lett å forstå hvorfor Florida ofte kalles "The Sunshine State"
 

Reiser til Florida - Solskinnsstaten

Det er lett å forstå hvorfor Florida er kjent som 'The Sunshine State': klimaet er varmt og deilig året rundt! I Florida finner du deilige sandstrender, vakker natur og masse god underholdning. Bestill din reise til Florida med KILROY!

Floridas strender og sumpland

På en reise til Florida er det to attraksjoner som nærmest er obligatoriske å besøke: strendene og sumplandet. Ta turen til South Beach tett på Miami og Palm Beach for å oppleve de to mest berømte strendene i delstaten. 

Når det gjelder sumplandet er det i all hovedsak berømte Everglades National Park som står øverst på listen. Everglades er et enormt subtropisk sumpland sørvest for Miami, og her kan du blant annet gå eller sykle i Shark Valley. Alternativt kan du gjøre som de fleste andre, og ta en tur med en av sumpbåtene mens du speider etter alligatorer, flamingoer og andre fascinerende fuglearter.

Luftbåt i Everglades nasjonalpark, Florida

Orlando: Disney World, Universal Studios og romskip

Orlando er, sammen med Miami, Floridas mest populære destinasjon for turister og backpackere. Grunnen til det er at her finner du store attraksjoner som Universal Studios og Disney World. Du trenger en hel dag på hver av de for å få mest ut av ditt besøk. Andre populære underholdningsparker er Island of Adventure, Busch Gardens og Silver Springs. Hvis du planlegger å besøke flere av de, kan det lønne seg å si i fra om dette når du kjøper billett, det finnes gode pakketilbud på billetter til disse parkene!

I utkanten av Orlando, ca. 1 times kjøretur østover, finner du det berømte Cape Canaveral. Mye av stedets berømthet skyldes Kennedy Space Center som ligger her, hvor blant annet finner fasilteter tilhørende NASA. 

Kennedy Space Center ligger i utkanten av Orlando, Florida

Floridas mange ansikter

En reise rundt i Florida betyr at du også vil få oppleve delstatens mange ansikter. Du vil fort oppdage at Florida er i stor grad påvirket av Latin Amerikansk og Cubansk kultur. På grunn av sin beliggenhet har delstaten mange immigranter fra Cuba, Karribien og Sentral-Amerika.

Reise rundt i Florida

Key West i FloridaDen beste måten å oppleve Florida på er ved å ta en vaskeekte road trip gjennom delstaten. Vi anbefaler at du starter din reise rundt i Florida i Orlando og avslutter den i Miami. Miami er utvilsomt Floridas mest berømte og populære by. Derfor har vi dedikert en hel side til denne byen. Ved å avslutte din tur i Miami, kan du også kjøre helt ned til veis ende, bokstavelig talt, ved Florida Keys. Florida Keys er en øygruppe sør for Miami og er det sørligste punktet i USA. Florida Keys er forbundet med fastlandet via broer og er simpelthen fantastisk! Her finner du vakre strender, et rikt marine liv, og et pulserende natteliv - spesielt ved berømte Key West!

Du kan også velge å ta en lengre reise rundt i Florida som inkluderer stopp i byer som Tampa, Jacksonville, Tallahassee og Pensacola i vest, som har noen av delstatens beste strender! I KILROY har vi mange gode tilbud på leiebil i USA, også for deg som er under 25 år!

Frister det med en reise til Florida?
Kontakt oss!

Kontakt