Cancun

Strandliv i Cancun
 

Reiser til Cancun - Hola Mexico!

Yucatan-halvøya og regionen rundt byen Cancun er Mexicos mest populære reisemål. Party og store opplevelser i vakre omgivelser, et perfekt stopp over for backpackere. Cancun og den vakre Yucatan-halvøya tilbyr noen av Mexicos beste strender og mest unike naturopplevelser. I tillegg vil du finne en rekke kulturelle og historiske severdigheter ikke langt fra byen. Hos KILROY finner du billige reiser til Cancun.

Naturen på Yucatan-halvøya skiller seg ut fra resten av Mexico. Store regnskoger karakteriserer området og langs kysten herlig palmestrende som glir rett inn i paradis-kategorien. Ikke rart Cancun tiltrekker seg store mengder turister og backpackere år etter år.

Cancun - En relativt ny by

Cancun er faktisk en ganske ny by, og det ble ikke grunnlagt før i slutten av 1960-tallet. Visjonen var å skape en by med fokus på miljø og natur. Eller med andre ord, bærekraftig turisme. Men Cancun endte opp med å bli mye mer enn det, og i dag turisme for Cancun-området har vokst til et omfang som ingen hadde forestilt seg.

Cancun for backpackere

Cancun er definitivt en by for backpackere. Byen er nok ikke et sted du ønsker å være i ukesvis, men den pulserende atmosfæren, strendene og utelivet er fantastisk. Både turister og lokale kommer til Cancun i store flokker fordi byen og området rundt er solrikt, eksotisk, og strandlivet står til den store gullmedaljen.

Attraksjoner rundt Cancun

Selv om Cancun er mest kjent for strandliv og party, ligger et av verdens syv nye underverker, Chichen Itza, bare et par timers kjøretur fra byen. Turen til Chitchen Itza er spennende og anbefales som en dagstur. Det går flere daglige busser fra Cancun i tillegg til at det er mange hoteller og reisebyråer som tilbyr dagspakker.

Klimaet i Cancun

Cancun ligger i et tropisk område, så vær forberedt på fuktighet og varme året rundt. Temperaturen faller sjelden under 22 grader, selv om natten. Du vil kanskje unngå orkansesongen som kan treffe mellom juni og november, men i utgangspunktet er Cancun en fin destinasjon hele året rundt.

Kontakt