Nord-Amerika

10% rabatt på road trips og opplevelsesreiser med Trek America

Opplevelser i USA og Canada - KILROY

Bestiller du før 1. august kan du nå få 10% rabatt på opplevelsesreiser i USA og Canada med Trek America! 

Trek America er en av de eldste turoperatøren i USA, med sine mer enn 40 år i bransjen. De kan derfor tilby velprøvde turer av topp kvalitet, med guider som vet hva de snakker om. Trek Americas turer er beregnet på eventyrlystne reisende i alderen 18 og 38 år, og gjennomsnittsalderen på deltagerne ligger på ca. 25 år. Dermed får du reise med andre likesinnede mennesker i samme aldersgruppe som deg selv! Det blir garantert en fantastisk opplevelse som kommer til å gi deg både nye venner og minner for livet.

Tilbudet gjelder til: 1. august 2015
Reiseperiode: 1. juli 2015 - 31. mai 2016

Les mer om de ulike turene til Trek America under, eller ta kontakt med en av våre reisespesialister for å forhøre deg om reisedatoer og rabatter.


Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 
Per side
Første  1 2 3 4  ...  Siste 
Har du spørsmål om Trek Americas opplevelsesreiser?
Kontakt KILROY


Opplevelsesreiser i USA og Canada med Trek America

Når du reiser på tur med Trek America reiser du sammen med en gruppe bestående av ca. 10-12 personer, pluss en guide/bussjåfør. Det er mange som velger å bli med på turene uten å kjenne noen av de andre i gruppen fra før, noe som betyr at det er lett å bli kjent med de andre. Det er med andre ord ingen grunn til å vente lenger. Hopp ombord i minibussen og utforsk USA og Canada sammen med dine nye reisevenner!

Trek America tilbyr mer enn 50 turer i Nord-Amerika, som varierer i lengde fra 3 til 80 dager. Det betyr at Trek America har noe som passer for deg, uansett om du kun har lyst til å utforske en liten del av Nord-Amerika eller om du har lyst til å besøke alle USAs 50 stater i en og samme tur!

 

Video: En smakebit på hvordan det er å reise med Trek America

 

Bildegalleri: Opplevelsesreiser med Trek America i USA and Canada

Kontakt