Samesun Venice Beach

Samesun Venice Beach, Los Angeles - California
Fra NOK 1790

Høydepunkter

  • Beste hostell-beliggenhet i California
  • Flere gratis-aktiviteter
  • Gangavstand til Santa Monica Pier
  • Gode shoppingmuligheter
  • Bredt utvalg av kafeer, barer og restauranter

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen til hostellet
  • 3 overnattinger på backpacker-rom
  • Frokost
  • Full dag sykkelleie
  • Valgfritt tillegg: 2 timer surfeundervisning
Ankomstpakke med 3 overnattinger. Samesun Venice Beach Hostel ligger kun et steinkast fra berømte Venice Beach strandpromenade og Muscle Beach. Her kan du starte din uforglemmelige ferie i Los Angeles!

Ankomstpakken - 3 overnattinger

Ved din ankomst til Los Angeles skal du ta deg ut til ankomsthallen. Her vil du bli møtt av en av våre sjåfører som vil frakte deg direkte til ditt hostell ved Venice Beach. 

I tillegg til transport fra flyplassen, inkluderer pakken 3 overnattinger i backpacker-rom (flermannsrom), frokost, samt en full dags sykkelleie. Hvis du ønsker å få en komplett California-opplevelse kan du også legge til 2 timer surfeundervisning til din ankomstpakke og dermed få med deg noe av det som "The Golden State" er mest kjent for - nemlig surfing! Vi kan ikke garantere at du blir proff etter de to timene, men vi kan derimot garantere at du vil ha det gøy! 

Beliggenhet

Omgitt av musikk, kunst og livlig strand-kultur har Samesun Hostel en utmerket beliggenhet like ved Venice Beach. Den berømte stranden og dens rariteter er noe av det som gjør Venice til et av de mest livligste og pulserende nabolagende i Los Angeles. I tillegg bor du i kort avstand til LAX lufthavn og i gangavstand til Santa Monica Pier.

Med en full dags sykkelleie inkludert i ankomstpakken kan du utforske området og få mest ut av dagen ved å sykle langs Venice Beach strandpromenade og ut til Santa Monica Pier. Ta deg tid til å se på alle menneskene og alt som foregår her - du vil garantert få øye på flere festlige personer og aktiviteter! 

Om Samesun Hostel

Hostellet, som har en av de beste beliggenhetene i Los Angeles, er et trygt og sikkert hostell som har nylig blitt renovert. Flere av rommene har havutsikt. Hostellet tilbyr også delte fasiliteter som kjøkken og fellesområde. Samesun Hostel byr også på flere gratisaktiviteter for sosiale backpackere - aktvitetsplanen endrer seg fra måned til måned, men typisk inkluderer planen gratis sportsaktiviteter, felles stranddager og guidet byturer. Om morgenen våkner du til en deilig frokost som er inkludert i prisen. 

Rommene

Samesun Hostel har rene og romslige backpacker-rom (deles med andre reisende) med 4 til 8 senger, samt private dobbeltrom med TV og mini-kjøleskap. 

Alle backpacker-rommene har individuelle låsbare skap hvor du kan oppbevare personlige eiendeler, samt senger med stikkontakt og leselys.

Samesun Venice Beach Los Angeles - Backpacker rom
Samesun Venice Beach, Los Angeles - Backpacker rom (4- til 8-sengs rom)


Samesun Venice Beach Los Angeles - Utsikt fra hostellet til Venice BeachSamesun Venice Beach, Los Angeles - Utsikt fra hostellet til Venice Beach 

 

Kart

 

 

Kontakt