Yosemite Nasjonalpark

Hvordan reise til Yosemite

Skal du reise til Yosemite Nasjonalpark?

Den beste måten å komme seg til Yosemite på er å fly inn til San Francisco og kjøre selv derfra. Yosemite ligger ca. 265 kilometer fra San Francisco og det tar ca. 3- 3½ timer å kjøre dit. Vi hjelper deg gjerne med å finne en rimelig leiebil eller eventuelt en romslig campervan, så du trygt kan komme deg fra A til B i ditt eget tempo.

Flybilletter til San Francisco

Flybillettene til San Francisco varierer ofte mye i pris, så det lønner seg å være fleksibel på reisedatoene. Prøv derfor å søke på litt forskjellige datoer, så du er sikker på at du finner de billigste flybillettene til San Francisco.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Yosemite Nasjonalpark som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Yosemite Nasjonalpark? Dersom du har lyst til å legge inn Yosemite Nasjonalpark som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt