Bangkok

Bangkok er i dag en moderne asiatisk metropol og byr på alt fra uteliv og shopping til spennende kultur og serverdigheter
 

Reiser til Bangkok - Sørøst-Asias metropol!

Opplev Bangkok, en pulserende metropol! Med utmerket mat, super shopping og unike severdigheter er dette en by som tiltrekker backpackere fra hele verden! Hos KILROY finner du billige reiser til Bangkok.

Uansett om det er din første eller tiende reise til Bangkok kan vi forsikre deg om at du alltid vil finne nye opplevelser. Bangkok er Asias metropol og en inngangsport til resten av verdensdelen. I denne byen finner du både skyskrapere, en supermoderne undergrunnsbane og skranglete langbåter. Bangkok er pulserende, hektisk og genuin - og for mange verdens heteste by!

Sightseeing i Bangkok. 

Et must når du er i Bangkok, og ligger i tillegg nærme backpackergaten Khao San Road. Åpent daglig mellom 08:30 og 15:30. Wat Pho, den hvilende Buddhas tempel. Et av Bangkoks eldste og største templer. Ligger på Cheptuphon Road og er åpent daglig mellom 08:00 og 17:00. Chao Praya River, hvor du ankommer kjapt og effektivt med elvebåt. Mange "jetties" underveis hvor du kan gå i land. Det flytende marked. Dette er en gjenganger i alle filmer eller dokumentarer fra Bangkok. Enkle varer selges direkte fra elvebåtene. Ligger rundt 10 mil sør for sentrum.

Kjøpesentere i Bangkok.

Dette er sannsynligvis Bangkoks billigste kjøpesenter, hvor du får tak i alt fra mobiltelefoner til klær. Definitivt verdt et besøk! Siam Paragon - et stort kjøpesenter som åpnet i 2005 hvor du finner alt mulig, f.eks klær, bøker, leker, supermarked osv. Central World - Thailands og Sørøst-Asias største shoppingkompleks! Nyrenovert i 2006 og med alle slags varer, fra klær og leker til smykker og møbler. The Emporium - ta med ekstra penger om du vil shoppe her!

Markeder i Bangkok

Nakhon Kasem - populært kalt "tyvenes marked". Ligger i Chinatown. Chatuchak Market - åpent kun lørdager og søndager. Pratunam Market - ligger ved Sian Square og har åpent daglig. Selger alt fra klær til klokker. Bobe Market - ligger rett ved Khlong Phadung Krungkasem Canal og tilbyr klær, klær og mere klær - solgt til kilospris!

Khao San Road

Gå ikke glipp av en tur til Khao San Road. Gaten er nærmest legendarisk blant backpackere og mange store eventyr har startet på at av de mange shabby overnattingsstedene her. Et mylder av liv, barer og lokale som henger over deg hører med. Khao San Road under Songkran-festivalen er et fyrverkeri!

Contact