Asia

Det finnes uttallige herlige strender i Asia
 
Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Bergen: Jorden Rundt

03. september 2014 Bergen
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Bergen onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Oslo: Jorden Rundt

03. september 2014 Oslo
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Oslo onsdag 3. september.
Les mer
Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

Inspirasjonsdag i Trondheim: Jorden Rundt

03. september 2014 Trondheim
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, eller er du ute etter inspirasjon i forbindelse med din neste reise? Da bør du ta turen innom butikken vår i Trondheim onsdag 3. september.
Les mer

Billige reiser til Asia - Starten på et eventyr

Drømmen om backpacking i Asia kan bli virkelighet med KILROY! Vi tilbyr deg rimelige flybilletter, spennende adventure reiser, lavbudsjett overnatting og de beste reisetipsene - alt for å skreddersy nettopp din reise. Våre ansatte er reiseglade mennesker med masse erfaring! Bestill din reise til Asia med KILROY!

Asia er den største av verdensdelene våre med hele 47 land som strekker seg fra Tyrkia i vest gjennom India og Indokina til Japan i øst. Med sine 4 milliarder mennesker opptar kontinentet omkring 60% av jordas totale befolkning. Her finner du store, yrende og supermoderne byer som Hong Kong, Tokyo, Beijing og Singapore - og så fort lydene, luktene og smakene fra de travle gatene treffer deg vil du forstå at du befinner deg i en helt annen verden. På den andre siden finner du avsides landsbygder hvor de lokale blir bergtatt av hudfargen din fordi de så sjelden ser fremmede, og som nysgjerrig stiller deg spørsmål fra den verden du kommer fra. Er du heldig spanderer de en hjemmelaget lunsj på deg...! Verdensdelen kan ta deg med til kritthvite strender, krystallklart hav og frodige kokospalmer i omgivelser som hentet rett fra et postkort. Inget annet kontinent kan by på et så rikt utvalg av vakre steder hvor du i tillegg til bading og avslapning kan lære deg å surfe eller prøve dykking. Som alltid vil backpackere finne disse eksotiske stedene før internasjonale kjeder bygger sine massive hoteller der, og KILROY kan gi deg de tipsene du trenger for å komme nettopp dit!

Reisen til Asia

Vi tilbyr billige flybilletter til Asia for reiselystne i alle aldre! Ring oss på telefon 026 33 eller book online! Vi forhandler oss frem til eksklusive avtaler med flyselskapene som kun er gyldig for studenter og ungdom, noe som betyr at hos oss får du de rimeligste og mest fleksible billettene til Asia. Med KILROY-billetter kan du endre på dato og reiserute underveis!

Reise rundt i Asia

Opplevelsesreiser er en rimelig og effektiv måte å reise rundt på kontinentet. Få mest mulig ut av dine opplevelser ved å reise i små grupper med en guide som kjenner landene og tar deg med til spennende og unike steder hvor turister ikke ferdes. En togtur i Asia kan absolutt være en stor opplevelse i seg selv. Vi kan bestille togbilletter for deg hele veien fra St. Petersburg gjennom Russland til Beijing eller til og med lengre til Vietnam og Tibet! Lavprisselskaper er en annen måte og reise rundt i Asia på, både innenfor og mellom landene. Vi gir deg tipsene om hvordan du kan gå frem her og hva du bør unngå.

Overnatting i Asia

Vi kjenner til rimelige hosteller rundt over hele Asia hvor du kan overnatte på et lavt budsjett, så vel som de gode hotellene hvor du kan leve i luksus uten å betale en formue. Du finner hostels og hoteller ved å undersøke rundt på destinasjonen der du befinner deg, men sørg for å booke de første nettene på forhånd slik at du ikke blir svindlet ved ankomst.

Prisnivå i Asia

Overnatting, mat og uteliv er generelt veldig billig i Asia sammenlignet med andre land. Reiser du på et stramt budsjett kan du leve for 100 kroner om dagen i de rimeligste landene.

Contact