Cebu

Cebu City er den nest største byen på Filippinene
 

Reis til Cebu - Dykking, servering og drinks

Øya Cebu er et tropisk paradis i Filippinene; landet som til sammen består av 168 øyer. Her finner du alt fra travel storby til strender du bare kan drømme om. Prøv dykking eller utforsk øyenes ville og vakre regnskog og utrolige landskap. Bestill reisen til Cebu med KILROY!

Cebu er den tettest befolkede øya i Filippinene, og har en rik historie. Det er utrolige strender og spektakulære forhold for dykking utenfor nordspissen av øya så vel som på kysten i sørvest. Cebu City er den største byen og kan minne om en mindre versjon av hovedstaden Manila. Den er energisk, spennende og fartsfylt eller bråkete, skitten og hensynsløs, avhengig av ditt perspektiv.

Cebu City

Cebu City kalles "Queen City of the South" og er et populært reisemål for turister. Det er også den nest største og viktigste byen i Filippinene, med mer enn 3,5 millioner innbyggere. Byen har mange historiske landemerker som er verdt et besøk. Blant disse er Taoisttempelet, hvor du kan få et unikt innblikk i øyas kinesiske arv. Selv den dag i dag utgjør kinesere en betydelig del av befolkningen, og de fleste har full eller delvis kinesisk herkomst. Overraskende for en slik stor metropol er de mange hvite sandstrendene som omgir byen. Noen er mer overfylt mens andre er nesten helt urørt.

Opplevelser i Cebu City

Lei en sykkel og sykle til toppen av Mount Busay der du får servert en utrolig utsikt over byen. Du kan også ta taxi, men det er ganske dyrt. Sørg for å oppleve det spennende utelivet i Cebu. Det er mange barer, puber, komedie klubber å velge mellom. I de gamle kvartalene langs gaten Carlock kan ta en tur med en Tartanilla - en hest med vogn. Dette er en veldig spesiell og unik opplevelse.

Moalboal

Moalboal Cebu Tropical WaterfallServering, drikke og dykking er på toppen av listen over aktiviteter å gjøre i Moalboal. Moalboal ligger på sørvestsiden av Cebu, ca. 90 km fra Cebu City, og er et ettertraktet reisemål for den eventyrlystne backpacker. Her finnes det en rekke fantastiske muligheter for dykking og snorkling. På den vakre hvite stranden like nord for Moalboal kan du svømme ut til korallrev som ligger bare 30 meter ut i havet. Hvis du reiser ca. 20 km sør for Moalboal du kommer til Kawasan Falls, som er utrolige fossefall i en frodig regnskog. Her bør du i midlertid komme tidlig for å unngå de største folkemengdene!

Malapascua island

Malapascua Island BeachDet er ingen tvil om at dykking i verdensklasse er det som tiltrekker flest besøkende til Malapascua, en idyllisk øy nord for Cebu. Her finner du flotte strender og en herlig befolkning. Å dykke med thresher haier når de samles i det grunne vannet er høydepunktet på turen hit, og en mulighet du ikke får noe annet sted i verden. Du kan seile til Malapascua fra Maya, og du trenger ikke å forlate samme dag. Det er noen få hoteller og feriesteder på øya - bare husk å bestille på forhånd.

 

Kontakt