Angkor Wat

Fantastisk soloppgang over Angkor Wat-templene
 

Reiser til Angkor Wat - Noe du alltid vil huske!

Føler du at du har sett det hele, og at ingenting overrasker deg lenger? Da bør du legge din neste reise til Angkor Wat i Kambodsja. Tempelområdet er ført opp på UNESCOs liste over verdensarv. Hos KILROY finner du billige reiser til Angkor Wat!

Effekten av buddhisme og hinduisme er tydelig i Angkor Wat, et bevis på de arkitekturiske egenskapene folk hadde under Khmer-tiden. Templene er blitt et symbol på Kambodsja, og du finner de også i landets flagg. Mens du rusler gjennom alleene av templer føler du fortidens atmosfære blåse i vinden.

Angkor Wat ble bygget så tidlig som på 1100-tallet og var da ment til å fungere som landets hovedstad.

Soloppgang ved Angkor Wat

Den beste tiden på døgnet å besøke Angkor Wat på er ved daggry, så avtal med privatsjåføren din at han henter deg rundt 04:30 om morgenen. Følelsen mens du står der i det blåsvarte mørket sammen med en samling andre turister og venter på at de første solstrålene skal gli over Angkor Wat's templer er helt ubeskrivelig. Alle holder pusten mens de venter på den store opplevelsen, og de eneste lydene man hører er naturens egne. Vi kan absolutt garantere deg en av dine aller beste reiseminner!

Kontakt