Hong Kong

Nyt utsikten over den spennende storbyen - Hong Kong har alt!
 

Reiser til Hong Kong - Overveldene storby!

Hong Kong har alt. Det er enkelt å bevege seg omkring byen med ferge, taxi eller metro og det er mange attraksjoner å få med: fra panorama-utsikter og opplevelsesrike fotturer til rolige sandstrender og et bredt utvalg av musèer. Det varierte (østlige) kjøkkenet gjør denne byen til det ideelle sted å tilpasse seg asiatisk livsstil! Hos KILROY finner du billige reiser til Hong Kong!

Hong Kong har noe for enhver reisende. Vestlig luksus dominerer overalt, men hvis du leter litt ekstra finner du gjerne latterlig billige hostels. Liker du skikkelig byliv er dette absolutt rette stedet å være! Setter du i tillegg pris på aktiviteter utendørs finner du mengder av flotte steder for opplevelsesrike fotturer rundt selve sentrum.

Main Island

Main Island er det området av Hong Kong du husker fra bilder og tv, og opp av denne urbane bydelen reiser det seg skyskrapere du gjerne kjenner igjen, som f.eks World Trade Centre og Bank of China. På turen opp til Victoria Peak (enten til fots eller med trikk) blir du belønnet med enestående utsikter du garantert ikke har sett før. Opplevelsen er om mulig enda bedre på kveldstid når byen pulserer med sin livlige atmosfære foran deg.

Kowloon

Kowloon er den delen av byen som ligger på fastlandet. Shopaholikere kan fort konstantere at de har kommet til himmelen. I tillegg til et bredt utvalg barer, restauranter, hoteller, nattklubber og butikker finner du et par bra markeder som er verdt å få med. Dette er stedet å få deg skreddersydde klær til latterlige priser! Ved siden av alt dette finner du også flere musèer og historiske severdigheter som gjør bydelen interessant for kulturelle opplevelser.

Fotturer i Hong Kong

De fleste forventer neppe å kunne velge blant spennende fotturer i Hong Kong, men rett utenfor sentrum finnes det mange flotte turløyper hvor den lengste strekker seg hele 100 km! Turen tar deg med gjennom skoger, steder for fugletitting og idylliske, hvite sandstrender. Lei gjerne et surfebrett og kast deg ut i bølgene!

Macao

Litt øst for byen finner du et sant Middelhavs-Asia! Gamblingmetropolen Macao kan nås med båt og tar en times tid fra Hong Kong. Et kult alternativ til storbyen med sin landlige stil og atmosfære. Denne tidligere portugisiske kolonien kan friste med behagelige omgivelser og flere bra vedlikeholdte eller gjenreiste historiske monumenter.

Opplev Asia

Hong Kong er en livlig by med en endeløs rekke av ting å se og oppleve. Men husk at når du entrer Kina fra Hong Kong kommer du til en helt annen verden. Gjennom Shenzhen kommer du lettvint over til nabolandet - men plutselig snakker ingen lenger engelsk, gatene har forvandlet seg til kaotiske trafikk-korker og folk spytter ubeskjedent rundt seg. I tillegg er ingrediensene i maten din gjerne blitt temmelig ugjenkjennelig. Vær beredt! Vær dristig! I videoen under får du nyttige tips som er greie å ha når du skal reise rundt i Kina.

Video: Reisetips for Kina

 

Kontakt