Hua Hin

Ikke gå glipp av den vakre solnedgangen i Hua Hin
 

Reiser til Hua Hun - noe for enhver smak

Reis til Hua Hin i Thailand og slapp av på stranden, besøk gamle templer eller spill et par runder med golf. Det finnes noe for enhver smak!

Den avslappede atmosfæren i Hua Hin har gjort byen til et populært reisemål for lokale turister, internasjonale reisende og backpackere fra hele verden.

En av Thailands eldste turistdestinasjoner

Hua Hin er en av Thailands første badebyer og byens historie som turistdestinasjon går helt tilbake til 1911 da den 190 km lange jernbanen mellom Bangkok og Hua Hin ble fullført. Hua Hin ble raskt et yndet reisemål, og Kong Rama den syvende bygget sin sommerbolig i Hua Hin i 1926. Per i dag tilhører boligen fortsatt den thailandske kongefamilien som fremdeles gjerne ferierer i byen.

Opplevelser i Hua Hin

I 1922 ble byens første golfbane bygget, og i dag er golf fremdeles en av de mest populære aktivitetene i byen. Andre populære aktiviteter er ponniridning og selvfølgelig avslapning på stranden. Sør for Hua Hins største strand finner du Khao Takiap-fjellet som er dekket av små altere, definitivt verdt et besøk! Pass også på å få med deg et besøk til Wat Khao hvor du finner byens 20 meter høye Buddhafigur. 

Strender i Hua Hin

Strendene i Hua Hin er både vakre og lett tilgjengelige. Hovedstranden, Hua Hin Beach, er svært vakker og familievennlig, men vær obs på at det kan være ganske mye mennesker der i helgene i høysesongen. 7 km sør fra Hua Hin ligger den nydelige stranden Khao Takiab som er litt roligere, men fremdeles et populært valg blant både lokale og turister. Er du ute etter noe mer avsideliggende bør du sjekke ut Suan Son Pradiphat (9 km fra Hua Hin) som er en idyllisk strand. Khao Tao beach Sai Noi er også verdt et besøk, og her finner du en mektig Buddha statue på toppen av åssiden. 

Mat i Hua Hin

Det finnes et godt utvalg av restauranter i Hua Hin, både lokale og internasjonale. Fersk sjømat er å anbefale! 

Shopping i Hua Hin

Det er gode shoppingmuligheter i Hua Hin. Du finner selvfølgelig tradisjonelle suvenirer, men også klesbutikker, skinnvarer og håndverk. En av Hua Hins spesialiteter er polerte skjell! 

Klima i Hua Hin

Klimaet i Hua Hin er tropisk med en gjennomsnittlig dagtemperatur på 33 grader. Luftfuktigheten er høy. Skal du reise til Hua Hin er den beste perioden mellom desember og mars, mens det er regntid fra mai til oktober. 

Kontakt