Koh Lanta

Du finner førsteklasses strender på Koh Lanta
 

Reiser til Koh Lanta, romantiske omgivelser

Koh Lanta er den perfekte destinasjon i Thailand om du drømmer om fred og ro. Mange par finner veien hit og øya byr på mange gode overnattingsmuligheter for enhver smak. På Koh Lanta kan du virkelig nyte roen og kjenne romantikken blomstre. Hos KILROY finner du billige reiser til Koh Lanta.

Koh Lanta består faktisk av flere øyer der de to hovedøyene er Koh Lanta og Koh Lanta Yai.

Opplevelser i Koh Lanta

Koh Lantas sjarm og årsaken til at flere reisende besøker øyene er den fredelige atmosfæren. Det skjer med andre ord ikke så alt for mye på Koh Lanta. Den beste måten å utforske øyene på er å leie en scooter eller ved å chartre din egen tuk-tuk, og kjøre rundt og se de vakre omgivelsene. Besøk en av øyenes mange grottene, det lokale vannfallet eller ta deg rundt til de ulike strendene. Hvis du vil nyte dagen på havet finnes det utallige muligheter for båtleie både med og uten guide. Koh Rok Nok og revet omkring Koh Lanta er fantastisk, og en båttur anbefales på det sterkeste! 

Dykking og vannaktiviteter på Koh Lanta

Er du glad i å dykke? Koh Lanta er en super dykkerdestinasjon! Kritthvite strender og god sikt gjør at sjansene er store for å spotte store "monitor lizards" og andre eksotiske skapninger i havet. Hvis du reiser mot sør har du muligheten til å kjøpe et båtpass som er gyldig for å reise til Koh Muk og Koh Ngai. Det finnes også muligheter for å leie en kajakk og snorklingutstyr til opplevelser på egenhånd.

Kontakt