Koh Lanta

Hvordan reise til Koh Lanta

Koh Lanta ligger 70 km fra Krabi og du kommer deg dit ved å fly inn til Krabi International Airport eller Phuket Airport. Det går bilferger til Koh Lanta, så om du ønsker det kan du leie en scooter og ta den med deg. Fra Koh Lanta kan du reise til Koh Phi Phi og Krabi med båt. 

Flybilletter til Krabi og Phuket

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Thailand kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Krabi og Phuket kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Koh Lanta som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Koh Lanta? Dersom du har lyst til å legge inn Koh Lanta som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt