Koh Phangan

Fullmånefester på Koh Phangan
 

Reiser til Koh Phangan - Fullmånefester

Koh Phangan ligger nord for Koh Samui i den sørøstlige delen av Thailand. Koh Phangan er mest kjent for sine fullmånefester som finner sted kvelden før eller etter hver fullmåne. Med en "bucket" i hånden kan du danse til de tidlige morgentimer.

Den første fullmånefesten ble arrangert så langt tilbake som 1985, og var i grunn ikke annet enn en improvisert liten fest for en knippe tilreisende. Ryktet om festen spredte seg raskt via jungeltelegrafen, og fullmånefestene på Koh Phangan tiltrekker seg i dag en rundt 20000-30000 mennesker hver fullmåne! Barene holder det gående til soloppgangen på Haad Rin hvor du kan danse hele natten til alt fra RnB, drum and bass, house, dance og reggae.

Strendene på Koh Phangan

Koh Phangan ligger sammen med Koh Samui og Koh Tao på østkysten av Thailand. Leier du scooter kan du enkelt ta deg til en av de vakre strendene som Haad Chao Phao eller Hat Sadet, hvite perfekte sandtrender med azurblått hav. Ikke glem å stoppe på en av de fine strandbarene for et deilig thai måltid og en cocktail. Noen strendene i Koh Phangan (for eksempel Huad Yuan) nås best med båt.

Aktiviteter på Koh Phangan

Klar for noe annet enn stranda? Koh Phangan kan også by på andre aktiviteter. Hva med en canopytur i tretoppene eller kanskje det frister med et kitesurfingskurs? Koh Phangan har nemlig en perfekt kombinasjon av bølger og vind.

Kontakt