Koh Samet

Strendene på Koh Samet er noen av Thailands vakreste
 

Reiser til Koh Samet - vakre strender

Koh Samet er en liten øy ikke langt fra Bangkok som byr på noen av Thailands hviteste og vakreste strender. Som Koh Chang er øya også en nasjonalpark. Det tar bare en dag å gå lengden og bredden av Koh Samet, og ønsker du ikke å gå kan du komme deg rundt på en songthaew (en åpen buss) for en billig penge eller leie en sykkel! KILROY tilbyr billige reiser til Koh Samet.

De fleste strendene på Koh Samet ligger på østsiden av øya, og er alle av høy standard med finkornet hvit sand. De fleste strendene er ikke mer enn 200 meter i lengde, og er du heldig kan du finne deg din egen private strand for dagen.

Koh Samet byr på en rolig atmosfære, og passer godt for deg som er ute etter fred og ro. Det er noe natteliv rundt Hat Sai Kaew (Diamond Beach) som er den største stranda på øya, men det er generelt ganske stille og rolig. Jo lenger sør du reiser, jo færre turister møter du.

Klima i Koh Samet 

Koh Samet har et tørrere klima enn andre steder i Thailand, og det regner sjeldent. Selv når de nærliggende øyene får mengder av nedbør, er det tørt på Koh Samet.

Kontakt