Koh Samet

Hvordan reise til Koh Samet

Koh Samet er lett tilgjengelig og lett å nå fra Bangkok. Sleng deg på en av de mange bussene som går i retning Rayong eller Ban Phe. Derfra er du en kort fergetur unna Koh Samet. Du kan også ta taxi fra Bangkok, men da må du regne med ca. 3 timers kjøretur og mellom 1500 - 2500 baht, alt ettersom. Du kan strengt talt også fly inn til Pattaya, men Bangkok er rimeligere og naturligvis mer tilgjengelig.

Informasjon oppdatert 03/2017

Flybilletter til Bangkok

Du kan spare både tid og penger ved å bestille flybilletter til Bangkok online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Thailand og vil til Koh Samet kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybilletter til Bangkok kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Koh Samet som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Koh Samet? Dersom du har lyst til å legge inn Koh Samet som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt