Phuket

Phuket - den berømte James Bond-steinen
 

Reiser til Phuket, strender og opplevelser

I Phuket kan du virkelig nyte livet! Slapp av under en sval palme, svøm i krystallklart vann og utforsk øya som byr på førsteklasses strender, mystiske templer og mye mer. Phuket er Thailands største øy, og et av de mest populære reisemålene i Sørøst-Asia. KILROY tilbyr billige reiser til Phuket.

Hvis du blir lei av å slappe av i skyggen under palmene, finnes det nok av aktiviteter og opplevelsesmuligheter i Phuket. Utforsk øya og besøk akvariet eller prøv lykken med havfiske. Avslutt dagen med et romantisk øyeblikk ved Phukets sørligste punkt i Cape Promthep. Her kan du nyte en spektakulær solnedgang. 

Mat og drikke i Phuket

Det finnes noe for enhver smak i Phuket, og internasjonale retter er godt representert ved flere restauranter. Men glem for all del ikke å prøve den lokale thai-maten - den er helt fantastisk! Her kan du velge blant alle de kjente Thai-favorittene, Tom Yam suppe, Red Curry, Pad Thai... Listen er lang! Spør de lokale om tips, de kan ofte hjelpe deg med å finne de beste restaurantene.

Shopping i Phuket

Ikke pakk med deg for mye, for du kan shoppe nesten hva som helst i Phuket! Husk likevel på at det er en populær turistdestinasjon og derfor ikke like billig som i andre deler av Thailand. Sjekk ut de lokale markedene hvor du kan kjøpe alt fra frukt og grønnsaker til fargerike saronger, smykker og vesker. 

Klima i Phuket

Klimaet i Phuket er tropisk med en gjennomsnittstemperatur på rundt 33 grade, og det er alltid veldig fuktig. Regnsesongen er mellom mai og oktober. Den mest behagelige perioden for reise til Phuket er fra desember til februar. 

Kontakt