Hanoi

Se det berømte og underholdende Water Puppets Show i Hanoi
 

Reiser til Hanoi - Sjarmerende Vietnam!

Mange reisende har Hanoi som sitt favorittsted i Asia. Byens frodige boulevarder og koselige smågater kombinert med lave bygninger og åpne parkområder gir den en herlig atmosfære. Legger man til de travle handelsdistriktene, god kaffe, fantastisk gatemat og de mange og vakre templer, pagoder og kirker - ja så ender man opp med en vinnende cocktail! Hos KILROY finner du billige reiser til Hanoi!

Det viktigste å oppleve i Hanoi er alt det som ligger innimellom. Sitt på fortauskanten og nyt en Phe Bo - nudelsuppe - og se livet fare forbi. Her vil du oppleve kaos og harmoni på samme tid. Rusle rundt i gamlebyen, enten til den så smått moderniserte og trendy vestsiden av Haon Kiem, eller til de mer travle dog fremdeles autentiske nordområdene hvor de fleste vietnameserne selv oppholder seg og vil gi deg et godt inntrykk av dagens Vietnam. Både i og utenfor Hanoi er det et mangfold av templer, pagoder og markeder og utforske. En tur til nabobyen Bat Trang er også å anbefale, hvor du kan studere fantastiske pottemakere på nært hold.

Utenfor Hanoi

Av områder rundt Hanoi anbefaler vi en tur til Nord-Vietnam eller til Halong Bay. Er du derimot på reisefot sørover er Tam Coc et must, beliggende rundt 100 km sør for Hanoi. Tam Coc er også kjent som en land-variant av Halong Bay, hvor du får oppleve enestående kalksteinformasjoner enten på egen sykkel eller fra elvebåt.

Overnatting

Det finnes et bredt utvalg hoteller og hostels i Hanoi hvor mange fremdeles tilbyr gode priser, imidlertid har flere av de små hostellene de siste årene oppgradert til 3 og 4 stjernes standard som følge av en ekstrem økning i eiendomsprisene. Hanoi er en by som bør traskes rundt i fremfor annen transport, så vi anbefaler å finne et hostel i nærheten av Hoan Kiem - gjerne i nordenden (eventuelt vest) av innsjøen. Herfra kan du spasere til de fleste stedene av interesse i selve sentrum.

Kontakt