Grand Canyon

Hvordan reise til Grand Canyon

Selv om du har Grand Canyon National Park Airport i Tusayan rett utenfor inngangen til nasjonalparken er denne flyplassen først og fremst brukt av private selskaper og turoperatører som tilbyr helikopterturer over nasjonalparken. Drømmer du om å oppleve Grand Canyon er det derfor vanlig å fly inn til en av de større byene i nærheten, og aller nærmest har du Phoenix eller Las Vegas. Det er ingen bussruter inn til noen av inngangene til Grand Canyon National Park, så her er det leiebil som gjelder.

For reisende opptil 25 år tilbyr vi en spesiell avtale gjennom Alamo som gir unge sjåfører unike betingelser og svært fordelaktige priser for leiebil i USA og Canada.

Transport til Grand Canyon med opplevelsesreise i USA

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Grand Canyon med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på leiebil og andre reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve USA! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Grand Canyon og resten av USA.

Flybilletter til Las Vegas eller Phoenix

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Las Vegas eller Phoenix online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i USA kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til USA kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Grand Canyon som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Grand Canyon? Dersom du har lyst til å legge inn Grand Canyon som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt