Yellowstone Nasjonalpark

Hvordan reise til Yellowstone

Yellowstone National Park ligger langt fra noen stor internasjonal flyplass, og det er heller ingen bussforbindelser inn til parken, så ønsker du å besøke Yellowstone er det kun leiebil som gjelder. Du kan fly inn til Jackson Hole, Billings, Cody, Idaho Falls, Butte eller Bozeman, men for oss som kommer langveis fra vil det være mer naturlig å fly inn til Salt Lake City eller Denver. Et annet alternativ er å besøke Yellowstone som del av en større road trip eller opplevelsesreise.

For reisende opptil 25 år tilbyr vi en spesiell avtale gjennom Alamo som gir unge sjåfører unike betingelser og svært fordelaktige priser for leiebil i USA og Canada.

Transport til Yellowstone National Park med opplevelsesreise i USA

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Yellowstone National Park med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på leiebil og andre reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve USA! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Yellowstone National Park og resten av USA.

Flybilletter til Salt Lake City eller Denver

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Salt Lake City eller Denver online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i USA kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til USA kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Yellowstone Nasjonalpark som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Yellowstone Nasjonalpark? Dersom du har lyst til å legge inn Yellowstone Nasjonalpark som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt