Lima

Plaza Mayor, Lima
 

Reiser til Lima - På startstreken...

Lima fremstiller kontinentets karakter veldig bra som en ekstremby balanserende mellom fattige slumområder og velutviklete forretningsstrøk. Kolossale kontorbygg og velholdte parker langs strandpromenaden gir deg følelsen av Middelhavet. Byen tilbyr videre et bredt innsyn i peruviansk historie samtidig som det er et perfekt sted å slappe av ved kysten. Hos KILROY finner du billige reiser til Lima!

Selv om Lima mesteparten av året er dekket av et smogteppe er byen definitivt verdt å utforske. Med stabile temperaturer året rundt er Lima en bra måte å kombinere peruviansk historie med avslapning ved kysten. Byen er det perfekte utgangspunkt for å forberede deg til resten av landets utrolig spennende destinasjoner!

Føl på landets historie

Byen inkluderer flere interessante museer og kirker (gå ikke glipp av katedralen fra 1500-tallet). Sett av litt tid til disse slik at du lærer om områdets omfattende historie, og gjør deg kjent med Inkakulturen før du ankommer landets mange ruiner etter dette imponerende folkeslaget - du får garantert mer ut av opplevelsen! Sett kurs mot Huaca Huallamarca hvor du får en liten forsmak på hva som venter deg. Herfra får du i tillegg et glimrende overblikk over Lima!

Levende Lima

Reiser til Lima - KILROY

Limas natteliv er ikke enkelt å overgå. Rist løs sammen med lokale på Limas beste barer i området Barranco, et perfekt sted å lære hva det å "gå ut" vil si i Sør-Amerika! Husk å bestille deg en Pisco Sour, landets berømte cocktail. Vil du danse ut i de små timer på et sted med god utsikt eller nyte byens beste måltider bør du tilbringe kvelden i området Miraflores i det velkjente komplekset av restauranter, uteplasser og butikker beliggende på en klippe rett ved kysten. Du får den beste sjømaten i mils omkrets akkompagnert av nydelig utsikt over havet. Festløver bør definitivt spørre seg rundt etter strandfester - her kan du riste løs til tidlig morgen om sommeren.

For den aktive backpacker

Reiser til Lima - KILROY

Hvis du er av typen som ikke kan sitte stille vil Limas utvalg av aktiviteter neppe skuffe deg. Prøv paragliding fra klippene i Miraflores, og når du lander på stranden er det bare å løpe rett til nærmeste utleiebod og skaffe deg et surfebrett. Ta utfordringen og test ut peruvianske bølger! Luna Huana ligger bare to timer fra sentrum og tilbyr spennende rafting - perfekt for en dagstur.

Oppdag Peru

Backpacking i Peru - KILROY

Kjeder du deg lett i store og travle byer? Ingen problem, Peru har langt mer å tilby! På under 2 timer kan du med fly nå det historiske sentrum for Inkaimperiet: Cuzco. I denne byen har avslapning blitt en business! Populært startsted for den berømte trekkingturen Inca Trail hvor målet er de antikke Inkaruinene i Machu Picchu. Andre kule aktiviteter finner du rundt Lake Titicaca, byen Arequipa og Manu National Park. For den ekstreme eventyrer er det fullt mulig å prøve seg på klatring i de massive Andesfjellene med fjelltopper på over 6.000 høydemeter - eller hopp på et elvecruise som tar deg hele veien gjennom Amazonas-jungelen til Brasil! Peru er ikke landet du kjeder deg i, og Lima er bare byen hvor det hele starter!

Kontakt